Hieronta

 

Hieronnan tavoitteena on lisätä kudosten aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa. Se on tehokasta lihashuoltoa, joka rentouttaa ja avaa kireitä lihaksia. Hieronta on aina yksilöllistä ja se suunnitellaan jokaiselle sopivaksi. Hieronnassa käytän monipuolisia otteita, takaamaan juuri sinulle parhaan lopputuloksen. Varaa aikasi hierontaan ja jos jokin asia mietityttää hieronnassa, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Neurosonic

 

 

Neurosonic rentouttaa ja palauttaa. Se tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä, joka vaikuttaa tasapainoittavasti suoraan autonomiseen hermostoon.

Rentoutusmenetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallista käyttää. Esimerkiksi sydämentehdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä. Neurosonic sopii esim. unen laadun parantamiseen, stressin lievitykseen ja yleiseen palautumiseen. Ohjelmat ovat pituudeltaan 10-40 minuutin mittaisia. Opastan aina laitteen käytössä ja mietimme yhdessä millä ohjelmalla olisi paras aloittaa, koska vaikutukset ovat aina yksilöllisiä. Tervetuloa kokeilemaan ja juttelemaan Neurosonicista paikan päälle.

 

 

 

 

 

 

 

 

Neurosonic

Hierontahinnat:

30 min. 30€

45 min. 45€

60 min. 55€

90 min. 70€

 

             Purentalihasten   hieronta:

        60 min. 60€

 

 

 

 

   Neurosonic-hoidot:                   20€

 

 

hoidot ja hinnat